?

Log in

No account? Create an account
 
 
30 May 2030 @ 10:14 pm
OOC: Hahmotiedot  
Pelaaja: Anna-Liisa ( anna_liisaslyth )
Hahmon nimi: Light Yagami
Fandom/Teos: Death Note
Ikä: 18
Ryhmä: Orion

Ulkonäkö: Ruskeat, lyhyet hiukset ja ruskeat silmät. Lightia pidetään hyvin komeana ja häntä ihaillaankin naisten keskuudessa aika lailla. Hän on 179cm pitkä, mutta laihuutensa takia hän näyttää pitemmältä kuin todellisuudessa on. Light pitää huolta ulkonäöstään, siinä samalla kun huolehtii terveydestään (pitäähän tulevan maailman Jumalan elää mahdollisimman pitkään). Hänen pukeutumisensa on tylsää. Hän pitää kauluspaitoja ja suoria housuja, eikä yleensä pukeudu kovinkaan rennosti (paitsi joskus vapaa-ajalla - mutta eihän Kiralla ole vapaa-aikaa). Hän yrittää olla herättämättä huomiota - eihän hän oli kuin tavallinen hyvin menestynyt miehen alku. Hänen kellonsa on jotain, mitä hän pitää aina ranteessaan, sillä sinne on piilotettu palanen Death Notesta.

Persoonallisuus: Light on hyvin kunnianhimoinen ja määrätietoinen nuori mies. Hän tekisi mitä tahansa tavoitteidensa eteen (esimeriksi uhraisi perheensä, jos se olisi täysin välttämätöntä). Tavallaan voisi sanoa, että hän on kylmäverinen, eikä välitä muista kuin itsestään ja siitä mikä hänestä on oikein. Oikean luonteen tilalle kumminkin tulee usein kiltti ja maailmasta välittävä Light, joka on Japanin lukioiden paras oppilas ja haluaa kaikille pelkkää hyvää. Mikä tärkeintä: Näyttelijä Light ei ole Kira, joka haluaa muuttaa maailman; hän on etsivä joka haluaa vangita Kiran. Etenkin perheelle on tärkeintä näytellä olevansa jotain, mitä ei ole.

Pinnan alla on siis todella kylmä ja vastenmielinen ihminen, joa haluaa muuttaa maailman tappamalla kaikki mädät ihmiset. Rikolliset, terroristit, diktaattorit... Hän uskoo olevansa uusi pelastaja: seuraavan maailman uusi Jumala, joka määrää kaikesta. Hän, jonka sanat ja teot ovat oikeita. Oikeus, joka määrää kuka saa elää ja kuka kuolee julmasti sydänkohtaukseen. Vain hän on oikeus, vain hän tietää, ketkä pitää pistää maksamaan teoistaan ja tuhota maan päältä. Puhdistuksen jälkeen hän seisoisi puhtaan maailman valtiaana, jossa kukaan ei uskaltaisi enää koskaan tehdä mitään pahaa Kiran pelossa.

Light ei anna anteeksi epäonnistumisia. Niiden takia kaikki, mitä hän on tehnyt, voisi olla turhaa. Virheisiin ei ole varaa. Light on myös hyvä manipuloimaan ihmisiä tekemään mitä hän haluaa. Aivopesemiseksikin sitä voisi kutsua - hän itse haluaa käyttää termiä suostuttelu. Kyllä Lightilla on tunteetkin, mutta ne ovat hyvin taka-alalla, eikä hän yleisesti ottaen käytä niitä muuta kuin näyttelemiseen.

Hän on Jumala.

Niinpä hän ei tunne mitään.

Erikoiskyvyt: Death Noten omistaja.
"Ihminen, jonka nimi kirjoitetaan tähän muistikirjaan kuolee. Tällä muistikirjalla ei ole vaikutusta, ellei kirjoittaja ajattele kohteen kasvoja kirjoittaessaan nimeä. Täten sillä ei ole vaikutusta samannimisiin ihmisiin. Jos kuolinsyy kirjoitetaan 40 sekunnin sisällä nimen kirjoittamisesta se toteutuu. Jos kuolinsyytä ei määritetä tarkemmin henkilö kuolee sydänkohtaukseen. Kuoliin syyn kirjoittamisen jälkeen kuoleman yksityiskohdat pitäisi kirjoittaa 6 minuutin ja 40 sekunnin sisällä."
Death Note 1: Chapter 1: Ikävystyminen

Nykytilanne: Taistelu L:ää vastaan oli alkanut käydä jo mahdottomaksi. Light tajusi turvallisinta olisi lähteä kauas. Hyvin kauas. Niinpä kuultuaan Celestialista hän lähti, jättäen perheelleen tiedon siitä, että on vaihtanut koulua ja että hän olisi se joka ottaisi heihin yhteyttä (jos ottaisi). Mukaansa hän otti vain Death Noten ja muutamia tavaroita.

Muuta: "Maailma on mätä. Mädät tyypit saisi tappaa. Voin tehdä sen, tämän muistikirjan avulla. Kysymys kuuluu... onko minusta siihen? Voin pahoin tapettuani vain kaksi ... selvähän se, kyse on ihmishengistä. Ei sen pidäkään olla helppoa. Kestänkö sen? Lopetanko tähän?

Ei. En voi lopettaa... vaikka uhraankin mielenrauhani ja ihmishenkiä. Jonkun on tehtävä tämä! Maailmanmeno ei voi jatkua näin!

Jos luovuttaisin muistikirjan jollekin muulle olisiko hänestä siihen? Ei sellaista tyyppiä olekaan. Mutta minä pystyn siihen. Ei. Olen ainoa, joka siihen pystyy! Teen sen! Muutan maailman Death Noten avulla!
"
Death Note 1: Chapter 1: Ikävystyminen
Tags:
 
 
Current Music: Jonas Brothers - Poor Unfortunate Souls